Jul 15, 2024, 07:00 posle podne

Vesti:

Dobrošli na novi forum Vojvođanskog klastera organske poljoprivrede


Uslovi i Pravila - Forum Organske Poljoprivrede


Prihvatajuci uslove registracije, vi se izjašnjavate da ste prihvatili Pravilnik foruma, te da nećete upisivati uvredljive, vulgarne, preteće niti bilo kakve druge nedozvoljene tekstove koji krše pravila ovog foruma. Prihvatate i da nećete slati materijal zaštićen kopirajtom ukoliko vi ne posedujete pravo kopiranja ili nemate pisano dopuštenje vlasnika kopirajtovanog materijala. Ukoliko to ipak učinite bićete udaljeni sa foruma. Vi takodje prihvatate uslov da  ovog foruma imaju pravo da izmene / skrate / izbrišu bilo koju temu / odgovor u bilo kojem trenutku ako smatraju da ste prekršili pravila ponašanja. Sve poruke koje ste napisali, kao i vaš profil ostaju trajno na forumu i ne mogu se brisati ili menjati na zahtev.

Sami ste odgovorni za sadržaj poslatih poruka. Pristajete da ćete preuzeti eventualnu krivicu i odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu usled vaših poruka. Vlasnici ovog foruma zadržavaju pravo da otkriju vaš identitet (ili bilo koju drugu informaciju prikupljenu upotrebom ovog servisa) u slučaju zvanične žalbe ili podizanja pravne tužbe zbog bilo kakve akcije prouzrokovane vašom upotrebom ovog foruma.

Prilikom registracije, imate mogućnost da izaberete svoje korisničko ime. Savetujemo vam da izaberte prikladno ime. Otvaranjem ovog korisničkog naloga, slažete se da nikada nećete otkriti svoju lozinku drugoj osobi. Time ćete najbolje zaštiti sebe i očuvati ispravnost vašeg naloga.

Po izvršenoj registraciji, moći ćete da detaljno podesite vaš profil. Vaša je odgovornost da unesete tačne i precizne informacije. Svaka informacija za koju vlasnik ili osoblje foruma utvrdi da je netačna ili vulgarna biće uklonjena, uz ili bez prethodnog obaveštenja.

Znajte da se uz svaku vašu poruku čuva i IP adresa u slučaju da moramo da vam zabranimo korišćenje ovog foruma ili da kontaktiramo vašeg Internet provajdera. Ovo će se desiti samo u slučaju izuzetne potrebe i velikog kršenja ovog sporazuma.

Softver na kome radi forum smešta kolačić (cookie), tekstualnu datoteku koja sadrži delove informacija (kao što su korisničko ime i lozinka) u keš vašeg pregledača (browser-a). Ona se koristi SAMO da bi se prijavili/odjavili sa foruma.

Izrada foruma podržana od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam. Sadržaj foruma je isključivo odgovornost Vojvođanskog klastera organske poljoprivrede i ne predstavlja nužno stav Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.