Jun 19, 2024, 06:06 pre podne

Vesti:

Dobrošli na novi forum Vojvođanskog klastera organske poljoprivrede


Suzbijanje Xanthomonas euvesicatoria na paprici

Započeo Lily of the valley, Nov 12, 2019, 06:22 posle podne

prethodna tema - sledeća tema

Lily of the valley

Poštovani,
da li je neko od vas koristio Mastercop (a.m. bakar iz bordovske čorbe) za suzbijanje Xanthomonas euvesicatoria
 na paprici? Zanimaju me utisci.
Unapred zahvalna.

Lily of the valley

U slučaju da ste koristili i druge oblike Cu slobono se oglasite.

Bastovanka

Mene interesuje zaštita bilja u organskoj. Prošlih godina dok sam iz hobija galija, pravila sam macerat od koprive. Pronašla sam i listu dozvoljenih sredstava u organskoj, ali bih volela da nešto više o tome naučim. Ima li neki dobar priručni o zaštiti bilja u organskoj proizvodnji povrća?

Bojan

Citat: Bastovanka  Dec 11, 2019, 10:33 posle podneMene interesuje zaštita bilja u organskoj. Prošlih godina dok sam iz hobija galija, pravila sam macerat od koprive. Pronašla sam i listu dozvoljenih sredstava u organskoj, ali bih volela da nešto više o tome naučim. Ima li neki dobar priručni o zaštiti bilja u organskoj proizvodnji povrća?

Baštovanka na sledećem linku možete pogledati listu registrovanih sredstava u organskoj proizvodnji: https://www.uzb.minpolj.gov.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=280%3A2013-10-15-08-24-55&lang=en

Izrada foruma podržana od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam. Sadržaj foruma je isključivo odgovornost Vojvođanskog klastera organske poljoprivrede i ne predstavlja nužno stav Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam.